ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ТА КЕРІВНИКІВ ОРГАНІЗАЦІЙ
Так як питання з полігонами стоїть досить жорстко, ми просимо зв`язатиись з нами щодо можливості надання для нас полігону в оренду для проведення страйкбольної гри в форматі навяання або відпрацювання.

Питання оренди полігонів адже потрібні різні локації для відпрацювання різних сценарії та моделювання на різній місцевості.

Вимоги для полігону:

Велика площа ігрової території

Полігоном може бути будь-який ліс, поле, майданчики для ігор чи міські умови (будівлі, забудови). Також може бути промзона або закинуте будівництво чи підприємство.

Як правило, ігрові полігони чітко позначаються у сценарії майбутньої гри та обмежені орієнтирами на місцевості (узлісся, паркан тощо), але при цьому площа полігону може становити до декількох квадратних кілометрів, що дозволяє вести тривалі тактичні маневри, що максимально наближають страйкбол до справжнього бою.

Локальна доступність в м. Київ або до 20 км від м. Київ

У нас тренуються багато військових та хлопців та дівчат із структур, для тренування для них потрібна локація не далеко від міста, адже є розпорядження, що група повинна бути в зоні швиидкого реагування.


Якщо Ви зацікавлені у співпраці, як на комерційні, так і на волонтерських умовах, будь ласка зв`яжіться з нами:

+380633673019 / Мор Пех

Або на email: info.corsairs@gmail.com


Ось відео з локацій де ми проводимо ігри та навчання:
Ви зацікавлені у співпраці, будь ласка зв`яжіться з нами:

+380633673019 / Мор Пех

Або на email:
info.corsairs@gmail.com
Made on
Tilda